Venteliste

 
Foreningen fører både en intern og en ekstern venteliste jvf. vedtægterne.

Begge ventelister administreres via platformen www.waitly.dk
 
DEN EKSTERNE LISTE:
Alle kan blive opskrevet på den eksterne liste. Det koster et gebyr på 250,- kr..Gebyret opkræves ved opskrivning og derefter en gang årligt på samme dato som opskrivningstidspunktet. Du skal oplyse dit kreditkortnummer, når du opretter din profil på waitly.dk
 
Man kan sætte sin plads på pause, hvis man aktuelt ikke er boligsøgende. Man beholder stadig sin placering på listen. Det gør man også selvom man svarer nej tak til invitationer på fremvisninger. Eller svarer nej tak til at købe lejligheden, når man har været til fremvisning.
 
Alle bliver inviteret til fremvisninger, men det er kun de 15 bedst placerede af dem, der takker ja til fremvisning, der kan deltage i fremvisningen. Du kan derfor godt komme i betragtning til en fremvisning, selvom du er fx. nr. 67 eller nr. 82 på listen.

P.t. skal du regne med at der går ca. 2-3 år før din placering på ventelisten er så god, at du kan komme i betragtning som køber.
 
Du kan se andelsprisen på de forskellige størrelser lejligheder bagerest i regnskabet, som du finder på siden Dokumenter 
 
DEN INTERNE LISTE:
Er for andelshavere i Middelfartsgården, der kan skrives op hvis de ønsker en lejlighed med anden placering, størrelse eller ønsker at sammenlægge med nabolejligheden.
Det er gratis for andelshavere at stå på den interne liste. Bestyrelsen skal godkende opskrivninger til den interne liste. OBS: man er IKKE andelshaver fordi man er bofælle til en andelshaver, barn af en andelshaver, eller har fremlejet af en andelshaver.

 
Senest opdateret 14-12-2019

Kontakt os

A/B Middelfartsgården
Vardegade 22
2100 København Ø
Telefon: 45 26 01 02 (administrator)
E-mail: bestyrelse@middelfartsgaarden.dk

Copyrights

© 2013 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com/diverse
site created and hosted by wkh.dk
Luk