Vaskeri

Foreningens fællesvaskeri befinder sig i kælderen ved Holstebrogade 9, med adgang fra gården. Der er fire vaskemaskiner samt to tørretumbler til rådighed for beboerne – ganske gratis. 

Vicevært

Du skal bruge en “vaskebrik” til reservere tid og til at sætte en maskine i gang. Vaskebrikken får du af den fraflyttende andelshaver, alternativt kan du henvende dig til bestyrelsens vaskeriudvalg: vaskeri@middelfartsgaarden.dk 

 

Har du forlist din vaskebrik, kan der bestilles en ny mod gebyr. 

Reglerne er således:

Når du booker en vasketur, har du tre maskiner samt én tørretumbler til rådighed i 2 timer. Dog har sidste tur i weekenden 3 timer til rådighed

  • Vask skal påbegyndes senest 15 min. efter vasketuren er startet, ellers frigives maskinerne og kan anvendes af andre.
  • Én maskine er ”chance”-maskine og må benyttes, når den er ledig. Chancemaskinen indgår ikke i reservationen, hvis en af de reserverede maskiner er ude af drift!
  • Ved brug af tørretumler – husk at rense filtret (se instruksen i vaskeriet) 
  • Der må tørres tøj i tørrerummet – husk at tage tøjet ned, når det er tørt, så der er plads til andre.
  • Der skal ryddes op, når vasketuren er færdig.
  • Du skal være opmærksom på at brug af vaskeriet er på eget ansvar.
Her finder du en grundig instruktion vedr. maskiner og reservationssystemet. Bemærk at vasketiderne efterfølgende er ændret, og nu gælder pr. hele timer, altså kl. 7.00 – 9.00, kl. 9.00 – 11.00 osv.

Hvis én eller flere maskiner ikke fungerer korrekt, kontakt da bestyrelsen via vaskeri@middelfartsgaarden.dk som vil koordinere henvendelserne til viceværten.

Åbningstid

Mandag til fredag åben fra kl. 07:00 – 21:00.
Lørdag: kl. 8:00 – 21:00
Weekend & helligdage åben kl. 10.00 – 21:00.